# Streamlyne UP! 2021

Meetup & Users Conference

November 8-9, 2021 • Mission Bay, CA





STREAM LYNE® UP!

## AGENDA AT A GLANCE

All times listed are Pacific Time

#### Day 1 - Monday, Nov 8

7:00am – 7:45am \*Virtual/Online Attendees Only:

Reporting, incl. Budget to Actuals (30 min Recorded Session with a 15-minute live Q&A at the end;

this session is repeated for in-person attendees at 2:45pm).

7:30am - 8:00am Breakfast

8:00am – 8:15am Welcome remarks

8:15am - 9:00am Dashboards, Bookmarks, incl. Overview Descriptions/Action Item Titles

9:00am – 9:30am PD Templates (UI by You)

9:30am - 9:45am BREAK

9:45am - 10:45am S2S Submissions, incl. Modular v. Detailed Budgeting, also PH/MP

10:45am – 11:45am Migrations/Integrations (Attachments API – new!!!!)

11:45am – 12:15pm Keynote, and Case Study

12:15pm – 12:45pm Lunch

12:45pm – 1:30pm Roadmap Roundtable

1:30pm – 2:30pm Community Forum (Feature requests)

2:30pm - 2:45pm BREAK

2:45pm – 3:30pm Reporting, incl. Budget to Actuals

3:30pm – 3:45pm Day 1 Concluding Remarks
5:00pm – 9:00pm Cocktail Reception & Dinner

#### Day 2 - Tuesday, Nov 9

7:00am – 12:00pm Genius Lounge (Light breakfast will be available)

- General Questions, including call-in questions
- Hands-on Walk-throughs:
  - Pre-Award
  - Award
  - Compliance Modules
  - Reporting & Dashboards
  - Infrastructure & Operations (Dev Ops)

12:00pm – 1:30pm Day 2 Concluding Remarks, Networking & Sit Down/Take Away Lunch

1:30pm – 3:00pm Group Social Activities (Optional)

### \*Virtual/Online Participants

Online participants will join in the live sessions via livestream.

All participants may access specially recorded content early on Day 1 to enjoy prior to the first morning session.

## WHERE TO STAY

## The Catamaran 3999 MISSION BOULEVARD • SAN DIEGO CA 92109

The Catamaran Resort Hotel and Spa is one of San Diego's most popular beachfront resorts, only 8 miles from San Diego International Airport. The hotel offers casual elegance with palm trees, lush vegetation, tiki torches, koi ponds, waterfalls, and exotic birds that like to strike up conversations with guests. With Mission Bay as the backdrop and the Pacific Ocean across the street, you will be in the heart of San Diego's beach community, and just around the corner from our event venue, which is also located on the bay front.

#### **IN-ROOM AMENITIES INCLUDE**

Unlimited WiFi
Coffee/Tea maker
In-room Laptop Size Safe
Balcony/Lanai/Terrace
Maid service
iHome for your phone, tv, desk, and vanity

### **COMPLIMENTARY RESORT AMENITIES INCLUDE**

Complimentary Wi-Fi access
Bird exhibit
Use of beach chairs and umbrellas
Towels at the resort pool
Fitness Center
In-room water
Complimentary phone calls

### **Booking Your Room**

To make use of our group code with resort fee waived (while available), visit: https://www.catamaranresort.com/groupcode?code=Streamlyne

RESERVATIONS (858) 488-1081



### DAY 1 NOV 8th

All times listed are Pacific Time

## **7:00AM** 45 min

### **Virtual / Online Early Session**

Reporting, incl. Budget-to-Actuals (Recorded Session with a 15-minute live Q&A at the end; this session is repeated for in-person attendees at 2:45pm).

## **7:30AM** 30 min

### **Breakfast**

Start the day at our venue with a welcoming hot breakfast and coffee out on the bay front deck (weather permitting) before heading directly inside.

# **8:00AM** 15 min

### **Welcome Address**

**Randy Ozden, CEO**, will welcome you with updates from the strategic level at Streamlyne and an overview of what to expect in the upcoming sessions.

# **8:15AM** 45 min

### Dashboards, Bookmarks, incl. Overview Descriptions/ Action Item Titles

Joe Henig (Manager, Streamlyne Research) & Lu Garcia (Business Analyst) will demonstrate the new enhancements that make navigating through the Streamlyne UI to access documents more easily and efficiently. Dashboards, Bookmarks, and improvements to the Action List will be detailed.

## **9:00AM** 30 min

# UI by You: Customizing Templates in Streamlyne Proposal Development (PD)

Lu Garcia (Business Analyst) & Joe Henig (Manager, Streamlyne Research) will demonstrate the benefits of our new **UI by You** feature that allows YOU to create customized templates for use in Streamlyne's PD Module. YOU decide what fields, panels, and tabs to include for different types of proposal submissions.

9:30AM 15 min

### **Break**

The conference will break for 15 minutes.

## **9:45 AM** 1 hr

# S2S Submissions, incl. Modular v. Detailed Budgeting, also PH/MP

Dave Usher (Senior Business Analyst) will step you through a variety of proposal scenarios, including modular budgeting versus detailed budgeting, proposal hierarchies, and multi-project proposal submissions.

# **10:45 AM** 1 hr

### **Migrations/Integrations** (Attachments API – new!!!!)

Janior Valle (DevOps/Data Ops Manager) will walk you through the plethora of integrations and migrations that are available and have been implemented over the past year with various institutions. The new Attachments API will be highlighted.

## **11:45AM** 30 min

# Keynote: The Impact of COVID on Research Activity, Funding and Compliance; Case Study

Enjoy an engaging and informative Keynote address with Sara Bible, Associate Vice Provost emerita, Stanford University, followed by a case study by Martha Taylor, Assistant Vice President for Research at Auburn University.

## **12:15pm** 30 min

### Lunch

Relax and get to know attendees with a gourmet catered lunch onsite.

# **12:45PM** 45 min

### Roadmap Roundtable

Yavuz Ozkan (Co-Director, Software Engineering) & Gokhan Yavuz (Co-Director, Software Engineering) will share our current roadmap. Plans for future development and enhancements to all Streamlyne Research products will be described.

## **1:30PM** 1 hr

### **Community Forum** (Feature Requests)

Joe Henig (Manager, Streamlyne Research) & Yavuz Ozkan (Co-Director, Software Engineering) will open the discussion to you – the Streamlyne User Community. What are your priorities? What new features would you like to see?

## **2:30PM** 15 min

### **Break**

The conference will break for 15 minutes.

## **2:45PM** 45 min

### Reporting, incl. Budget to Actuals

Janior Valle will present dynamic reporting features of Streamlyne Research, along with pro tips that may be new to many users.

## **3:30PM** 15 min

## Day 1 Closing Remarks / Networking

### 5:00PM

#### 4 hrs

### **Cocktail Reception & Dinner**

Transportation from the hotel has been arranged and will be available starting at 4:30 PM.

## DAY 2 NOV 8th

## **7:00AM** 5 hr

## Genius Lounge (light breakfast will be available)

Meet with our experts onsite in our venue to watch real-time demonstrations and to ask questions. Get to know key Streamlyne personnel and our Streamlyne Research platform even better, with tips and recommendations tailored to your organizational needs, with separate sessions consisting of: Pre-Award, Award, Compliance, Reporting & Dashboards, and Infrastructure & Operations (Dev Ops).

## **12:00PM** 1.5 hr

Concluding Remarks, Networking Sit Down/Take Away Lunch

## **1:30PM** 1.5 hr

### **Group Social Activity** (optional)

